SuperCup treffen SVV (zo) – Deltasport naar woensdag 9 mei

Schiedam – De wedstrijd om de supercup tussen de regerend Vlaardings kampioen Deltasport en de Schiedamse titelhouder SVV (zo), di afgelopen zaterdag ivm de winterse omstandigheden werd afgelast zal op Woensdag 9 mei  om 19:30 uur worden gespeeld. Deze dag valt een dag voor hemelvaart. Dat zijn de organisatie, Kethel Spaland en beide ploegen overeengekomen.

Plaats van handeling is wederom precies op de grens van de twee buursteden namelijk het terrein van Kethel Spaland. De hernieuwde supercup traditie kende verleden jaar de met VFC (zo) de eerste winnaar. De Kwekkers waren op het drukbezochte sportpark Willem Allexander met 4-1 te sterk voor SVV (zo). De strijd is uiteraard ook dit jaar weer gratis te bezoeken en de avond wordt  zoals altijd opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.

“Afgelopen jaargang was een absoluut succes. We gaan er samen met Kethel Spaland voor zorgen dat ook dit jaar weer een mooie voetbalavond voor de Waterwegregio kan worden bijgeschreven. Deltasport – SVV (zo) is natuurlijk wel een heel mooi affiche !” laat Mischa Keemink namens de organisatie weten.

Ook Kethel Spaland voorzitter Pim Koning kijkt uit naar het treffen. “Wij zijn erg blij dat we weer gastheer kunnen zijn voor dit mooie evenement. Samen met de organisatie zullen wij er alles aan doen om een mooie avond neer te zetten.” aldus de preses.

Uiteraard is Waterwegsport.nl nauw betrokken bij het evenement en zal u van alles op de hoogte worden gehouden. Op www.schiedamskampioenschap.nl kunt u eveneens alle foto’s en reportages vinden.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl