SV & HV Schiedam klaar voor topper

 

schiedam honkbal

Schiedam – Afgelopen weekend waren de honkballers van Schiedam vrij, om zich vervolgens goed voor te kunnen bereiden op een heuse topper. Komende vrijdag staan de mannen van Leo Voogd voor een moeilijke opdracht, namelijk de uitwedstrijd tegen de koploper, HCAW uit Bussum. Inzet van deze wedstrijd is dan ook de voorlopige eerste plek. Waterwegsport sprak met Leo Voogd.

Een zware opgave, daar de ploeg uit Bussum al jaren lang bovenin meedraait en beschikt over een zeer geroutineerde ploeg. De spelers van SV & HV Schiedam kijken echt uit naar deze topper en zijn tot het bot gemotiveerd om hier een goede prestatie op de mat te leggen.

“We draaien al boven verwachting mee in deze afdeling als promovendus en als we dan middels een overwinning ook nog eens de voorlopige koppositie kunnen pakken, is dat natuurlijk geweldig”, aldus Voogd.

Leo Voogd gaat verder; “kijk, de afgelopen wedstrijd moest ik mijn ploeg nog hoeden voor onderschatting en daar is nu absoluut geen sprake van. Er wordt hard getraind en de focus is goed. We zijn vanaf januari aan het trainen en wisten wel dat we behoorlijk ver waren als team, maar dat we in deze nieuwe afdeling zo goed mee zouden draaien, konden we niet vermoeden”.

“Lekker mee doen in deze afdeling is niet langer een doelstelling. We willen meer!!! En dat kan ook. We hebben nu een redelijk beeld van deze afdeling en de tegenstanders. We zien zelfs mogelijkheden om mee te strijden voor de bovenste plekken. En daar kunnen we vrijdag een eerste goede stap toe zetten”, sloot Leo Voogd af.

De wedstrijd tegen HCAW is komende vrijdag in Bussum en zal om 19:30 uur starten.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com