SV&HV Schiedam verliest in verlenging

Schiedam – Het is het honkbalteam van SV&HV Schiedam niet gelukt om afgelopen zondag te winnen van Tex Town Tigers. De ploeg uit Enschede zegevierde in de 11e inning met 3-8.

In de eerste paar innings nam TTT op starter Rick van der Post een 0-3 voorsprong. Rob van den Bosch nam daarna het pitchen van hem over. De Schiedammers scoorden pas in de 5einning het eerste punt. Tjeerd Boer, op het honk gekomen door een honkslag, werd door Youri Bol met een double binnengeslagen. Twee innings later kwam SV&HV Schiedam op 2-3, toen Lennard Bol ook met een double Youri Bol liet scoren.

Op de heel goed gooiende pitcher Rob van den Bosch wist TTT nog altijd niet te scoren, en uiteindelijk in de 9e inning maakte Lennard Bol de gelijkmaker na alweer een double, nu van Roland van Ee. Vervolgens liepen de honken vol, maar het lukte de Schiedammers niet om het verlossende winnende punt binnen te loodsen.

En dat betekende verlengen! In de 10e inning werd door beide teams niet gescoord. Echter in de 11e slagbeurt moest SV&HV Schiedam toezien, dat de bezoekers mede door drie hits, waaronder een triple, maar liefst vijf maal over de thuisplaat kwamen.

Zondag a.s. speelt SV&HV Schiedam wederom thuis. Dan ontvangen de Schiedammers het Apeldoornse WSB. Aanvang 14.30 uur.

Foto: Judith Droog

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com