SVV lijdt eerste puntverlies na bijna 40 wedstrijden winst

Delft – Het zat er een keer aan te komen maar het moment is altijd ongewenst. Op een non-voetbal complex in Delft trad de ploeg van Toon Wolters aan tegen een gehavend maar getergd Taurus. Nonchalance van SVV  gaf de thuisploeg hoop en ook namen de Stieren een brutale voorsprong van 1-0. Nog voor rust kwam SVV middels een prachtige vrije trap van Keessie Wolters op gelijke hoogte en de ruststand was bereikt .Na rust leek SVV toch weg te komen met de gemakzuchtige houding toen Dickie Tijdeman een voorzet van Faybian Hertstein binnen kon kopen.

Toen aanvoerder Lesley van Waas ook nog aan mocht leggen van de elfmeterstip leek het feit beslecht maar de Taurus keeper dacht daar anders over en stopte de strafschop.
Het deksel op de neus kreeg SVV een goede 5 minuten voor tijd toen een vrijstaande Taurus aanvaller de bal binnenkopte. Het SVV’s slotoffensief was niet machtig genoeg om de zoveelste winst over de streep te trekken en dus is de 100% score van de Schiedams Kampioen ter ziele en moet de club na bijna 40 wedstrijden winst vandaag dan toch een “puntendeling” toestaan.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie