SVV (za) hengelt Ruben Lorenzo Rossel (Victoria’04) binnen

Schiedam – De 24 jarige Ruben Lorenzo Rossel maakt de overstap van Victoria 04 (za) naar de zaterdagvoetballers van SVV. Na 4 mooie jaren als Victoriaan met als hoogtepunt vorig seizoen promotie naar de 3de klasse waar hij overigens het beslissende doelpunt maakte komt een eind. Rossel vertrekt naar de  SVV Schiedam.

“Ik heb altijd wel iets gehad met SVV. De geschiedenis, complex, cultuur dit spreekt me enorm aan. Ik was ook toe aan een nieuwe uitdaging. Toen belde Ferry Seton de nieuwe trainer van SVV of ik een gesprek met hem wilde. Uit dit gesprek was direct duidelijk hoeveel ambitie de trainer heeft met de club en met de spelers, en de manier waarop de trainer wil gaan spelen is precies zoals ik wil spelen. Ik ben een harde werker en speel graag van box to box en kan een goal scoren, ik kan en wil met mijn kwaliteiten een belangrijke pion in het elftal gaan worden. Ik wilde meteen naar SVV, ik was om. Daarnaast was ook belangrijk dat mijn maatje Niels bij SVV komt spelen Wij wilden altijd al samen in één team spelen en dit was onze kans.Ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen, ik heb er zin in!” aldus Rossel.

De nieuwbakken oefenmeester van de zaterdagtak van SVV, Ferry Seton, is eveneens in zijn nopjes met de aanstaande komst Rossel, “We zijn bij SVV een nieuwe weg ingeslagen en daar horen ook nieuwe spelers bij. En als je dan wordt getipt over Ruben Lorenzo Rossel die 4 jaar lang een belangrijke speler voor Victoria 04 is geweest dan bel je meteen. Er was meteen een klik. Ik heb er ook enorm veel zin in om met Ruben aan de slag te gaan.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl