SVV(zon) twee seizoenen zonder verlies partij

Schiedam – Al is het met de spreekwoordelijke hakken over de sloot, SVV-zondag heeft de missie volbracht en twee volle seizoenen niet verloren in competitie-verband.
Na de klucht van afgelopen week met een aantal uit te spelen wedstrijden waardoor de totale laatste speelronde door werd geschoven naar het eerste na-competitie weekend, werd onder zonnig omstandigheden afgetrapt bij Full Speed in Delft.
SVV zwaar gehavend door diverse omstandigheden en hierdoor aantredend met een aantal jonge talenten, spelers uit het tweede en zelfs een speler die nagenoeg het hele seizoen niet heeft gespeeld. Voor Full Speed stond er nog wel degelijk iets op het spel, een (vervangende) periode lag op de loer en bij winst op de kampioen zoude Delfste formatie nog iets in het vooruitzicht hebben. Voor SVV was er alleen de eer en de status van het ongeslagen zijn. Temeer omdat dit al zo’n 55 , iets meer dan twee seizoenen, duurt in competitie verband werd er toch zeker serieus tegen de wedstrijd aangekeken. SVV was echter niet bij machte om het Full Speed lastig te maken en brutaal namen de Delftenaren de leiding uit een mooi genomen vrije trap. Dit was ook de ruststand welke zou aanhouden tot even voor tijd. Invaller Glenn van Dijk kopte toen een goed aangesneden corner binnen en de 1-1 die daarmee op het bord kwam was tevens de eindstand. Voor SVV een einde aan een lang, voldaan maar toch weliswaar zwaar seizoen en voor Full Speed barstte het feest los omdat Wilhelmus niet in staat bleek te winnen bij Graaf Will VAC. Wilhelmus krijgt de vervangende (eerste) periode van SVV en Full Speed het de derde periode zelfstandig behaald. Tesamen met ODB gaan  deze twee teams het toetje afwerken en strijden om wie er met SVV mee gaat naar de tweede klasse.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl