De linkercentrale verdediger maakt de overstap van Spijkenisse naar CION. Vlaardinger ‘t Hart speelt dit seizoen voornamelijk zijn wedstrijden in de O23. Als aanvoerder van O23 maakte hij dit seizoen ook al zijn basisdebuut in het vlaggenschip van de nummer 2 uit de 1ste klasse.

De 20 jarige ‘t Hart speelde tot zijn 17de bij stadsgenoot VFC en vertrok hierna naar Excelsior Maassluis O19 waarmee hij Landskampioen in de 1e divisie werd.

“Een fantastische tijd, bij Excelsior Maassluis speelde ik ook tegen ploegen zoals VVV, Dordrecht, Utrecht en MVV, jammer genoeg kwam hier een einde aan en vertrok ik twee seizoenen terug naar de 023 van Spijkenisse waar ik geregeld wat oefenwedstrijden met het eerste meespeelde en inmiddels in de competitie mijn basisdebuut heb mogen maken.” sprak de jonge Vlaardinger.

VERSTERKING
Vanuit de technische commissie kwam het volgende: “Semm is bij ons op het complex geen onbekende en wij zijn dan ook zeer content met zijn overstap! Een talentvolle jonge Vlaardingse jongen die bij ons de volgende stap in zijn nog prille loopbaan wil zetten. Ondanks dat wij hem al kennen is onze staf bij hem gaan kijken en wij denken dat hij dan ook een versterking is in selectie die er nu staat. Achterin willen we verjongen en dan is Semm met zijn spel en fysiek daar zeker kandidaat.”

AMBITIEUS
“Zoals de heren al zeggen, ik kom van jongs af aan al bij CION. Mijn familie is nauw verbonden met CION, diverse familieleden speelde voor CION en zijn nu nog wekelijks op het complex te vinden. CION is ambitieus, bezig met een professionele aanpak en daar wil ik graag deel van uitmaken om hopelijk, in de toekomst, nog een stap te kunnen maken. Ik heb enorm veel zin om volgend seizoen voor CION te spelen!”

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl