Talenten langer bij Excelsior Maassluis

Wederom valt er goed nieuws te melden vanuit het spelersfront van Excelsior Maassluis. Zowel Tobias Kleijweg, Jeremy Moreno als Jamie den Hartog, drie talenten binnen de selectie, hebben hun contract bij Excelsior Maassluis met één seizoen verlengd.

Tobias Kleijweg (20) maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht. De boomlange centrale verdediger, die inmiddels vier seizoenen bij Excelsior M speelt, mocht hierna van toenmalig hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk diverse keren in de basis starten maar raakte in de eerste oefenwedstrijd na de winterstop (tegen Ter Leede red.) ernstig geblesseerd. Inmiddels is Kleijweg op de weg terug en hoopt hij na de winterstop zijn rentree te maken. ”Ik heb niet lang hoeven nadenken om volgend seizoen wederom voor Excelsior Maassluis te spelen. Ik voel me binnen de spelersgroep en club helemaal thuis. Ik moet nog wel even geduld hebben maar kijk er naar uit weer fit binnen de lijnen te staan.”

Oók Jeremy Moreno (22) is het nieuwe seizoen wederom te bewonderen op Sportpark Dijkpolder. De sterkte aanvaller speelt sinds de zomer van 2015 bij Excelsior M en gaat zodoende volgend seizoen beginnen aan zijn vijfde seizoen bij de Tricolores. Vanwege een blessure die Moreno vorig seizoen opliep in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam kende de Rotterdammer een vervelende start van het seizoen. Inmiddels heeft Jeremy zijn eerste wedstrijden in Jong Excelsior Maassluis weer achter de rug en is het een kwestie van tijd voor hij weer kan aansluiten bij de hoofdmacht.

Naast Tobias Kleijweg en Jeremy Moreno heeft ook Jamie den Hartog (18) aangegeven de club trouw te blijven. Den Hartog, al zijn gehele leven spelend bij Excelsior Maassluis, werd dit seizoen als O19-speler vervroegd toegevoegd aan de selectie en maakt dit seizoen veel minuten bij Jong Excelsior Maasssluis. Vanwege zijn stormachtige ontwikkeling kreeg de centrale verdediger bovendien enkele weken geleden de Nees Pellikaan Award die voor de jeugdspeler is die zich het afgelopen seizoen het best heeft ontwikkeld.

Excelsior Maassluis is erg blij dat na twee ervaren spelers nu ook drie talentvolle spelers hebben gekozen om langer bij te de club te blijven. In de komende weken hopen wij nog meer nieuws te kunnen melden omtrent het spelersfront.

Bron: Excelsior Maassluis
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl