Tijd voor verandering in de vechtsportwereld: GLORY neemt het voortouw

Rotterdam – GLORY, ’s werelds grootste kickboksorganisatie, lanceert vandaag GLORY Rivals: een nieuwe reeks evenementen die in 2022 van start gaat. GLORY Rivals is een wereldwijd initiatief om ’s werelds beste kickboksers zichtbaarheid te geven in nieuwe markten en daarnaast nieuwe matchups te creëren in samenwerking met andere toonaangevende vechtsportorganisaties.
“Het is tijd om de beste vechters ter wereld tegen elkaar te laten vechten, ongeacht voor welke organisatie zij uitkomen”, zegt Executive Vice Chairman van GLORY Scott Rudmann. “Bij GLORY zijn we ervan overtuigd dat we de beste talenten in huis hebben en we zijn bereid om het te bewijzen. Daarom verwelkomen we elke MMA-, boks- of kickboksorganisatie die gelooft dat hun vechters het tegen onze GLORY-vechters kunnen opnemen. Het is tijd voor een verandering in de vechtsportwereld en we kijken er naar uit om hierin het voortouw te nemen.”
Met GLORY Rivals kunnen alle vechtsportorganisaties wereldwijd hun beste vechters tonen in nieuwe markten en matchups creëren waar fans om vragen. De Rivals-serie begint met Enfusion in Europa en RISE in Japan.
“We zijn verheugd om met beide organisaties samen te werken en samen nieuwe evenementen neer te zetten”, voegt Rudmann eraan toe. “Veel van GLORY’s topvechters debuteerden bij Enfusion, waaronder middengewicht kampioen Donovan Wisse, lichtgewicht Mohammed Jaraya en de Nederlandse talenten Levi Rigters en Luis Tavares. RISE is de toonaangevende kickboksorganisatie in Japan en heeft enkele van de beste vechters ter wereld in huis, waaronder Tenshin.”
Naast de partnerships met Enfusion en RISE verkent GLORY samenwerkingen met meer wereldwijde challengers, waaronder vechtsportorganisaties in de Verenigde Staten en Brazilië.De volledige fight details van GLORY Rivals worden binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl