Tim en Jesper Gudde floreren met nieuw amateurvoetbalplatform FFF-manager

Vlaardingen – Na een onderbreking van een seizoen zijn de gebroeders Tim en Jesper Gudde weer herenigd op het veld bij VFC. Tim komt na drie succesvolle jaren over van stads- genoot VV Zwaluwen, terwijl Jesper (was gestopt) al sinds februari 2019 actief is bij de zondagselectie van VFC in het kader van zijn trainer- scursus en ook zijn schoenen weer gaat aantrekken.

“Mijn hoogste prioriteit is het afronden van mijn UEFA B, maar om weer onderdeel te zijn van een team en het kleedkamergevoel weer te ervaren, heb ik besloten om mijzelf weer in te schrijven”, steekt Jesper van wal. “Daarnaast is VFC een heel fijne club en bovendien willen we, na jaren een stabiele middenmoter te zijn geweest, kijken of we in de hogere regionen van de ranglijst kunnen spelen. De staf en selectie zijn al jaren hecht en er zijn ook een aantal goede talenten uit de JO19 doorgestroomd”, vult Tim aan.

Netwerk
Beide broers hebben het afgelopen decennium bij verschillende verenigingen (o.a. Zwaluwen, Excelsior’20 en Excelsior M) gespeeld. Verenigingen die veel van elkaar verschillen, maar die ook dezelfde uitdagingen hebben op financieel en vrijwilligersgebied. Deze gedachte, in combinatie met het netwerk binnen het amateurvoetbal hebben Tim en Jesper doen besluiten om het amateurvoetbalplatform FFF-manager op te zetten.

FFF-manager
Tim: “Met deze community willen iets teruggeven aan de wereld waaraan wij veel te danken hebben. Wij willen een platform creëren waarbij clubs via creatieve verdien- modellen extra geld kunnen genereren om hun toekomst bestendiger te maken. Het verenigingsleven verandert, want de derde helft is bij nieuwere generaties totaal geen zekerheid meer, dus moeten clubs op andere manieren geld besparen of genereren. En dan hebben we het nu nog geeneens over het tekort aan vrijwilligers.”

Jesper: “Sinds de lancering begin augustus ervaren we veel enthousiasme bij andere bedrijven die samen met ons het platform willen versterken, zoals A&M Recycling dat clubs kan ondersteunen bij het opzetten van een metaalinzamelingsactie. Ons verdien- model is niet dat consumenten eenmalig een betaald account moeten aanmaken op www. fffmanager.nl maar we hebben deze mensen wel nodig om het platform groot te maken, zodat we nog meer diensten kunnen aanbieden. Des te meer leden de clubs eenmalig activeren voor ons platform, des te groter de voordelen worden.”

Neem snel een kijkje op FFF-manager om te ontdekken welke voordelen er voor jouw vereniging zijn te behalen.

Dit is een artikel uit het gloednieuwe waterwegsport.nl magazine.
Lees de nieuwe waterwegsport.nl aftrap editie 19/20 nu online of pik hem op bij je sportvereniging ! (Op de cover klikken !)

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl