Toegangsinformatie Sparta – NAC

Om toegang tot het stadion te krijgen zijn een aantal zaken van belang. Supporters van 13 jaar of ouder dienen in het bezit te zijn van een (Nederlandse) QR-code die aantoont dat u gevaccineerd bent, of een negatieve testuitslag van niet ouder dan 24 uur hebt (afspraak maken voor een gratis test kan via www.testenvoortoegang.nl of u in de afgelopen zes maanden Covid-19 heeft gehad. Deze QR-code is te downloaden in de CoronaCheck-app. Een printscreen van de QR-code voldoet niet! Voor vragen over de CoronaCheck-app of de QR-code kunt u terecht op www.coronacheck.nl.

Download voor iPhone

Download voor Android

Daarnaast dient u in de vorm van een ID-kaart, paspoort of rijbewijs uzelf te kunnen identificeren bij de poorten van Het Kasteel. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone waar u de CoronaCheck-app op kunt downloaden dan verwijzen we u graag naar: www.coronacheck.nl/nl/print/

Houd er rekening mee dat u bij het ophalen van uw QR-code voor uw vaccinatiebewijs of bewijs dat u Corona heeft gehad in het bezit dient te zijn van DigiD. Mocht u deze nog niet hebben dan dient u dit zo snel mogelijk aan te vragen aangezien het een aantal werkdagen duurt voordat u deze ontvangt. Als u een afspraak maakt via www.testenvoortoegang.nl dan is hier geen DigiD voor nodig.

Veelgestelde vragen omtrent de CoronaCheck-app.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl