Toekomst Schiedamse voetballer Castaignos onduidelijk


SCHIEDAM – De toekomst voor voetballer Luc Castiagnos is compleet onduidelijk. De 25-jarige spits uit Schiedam speelde afgelopen seizoen op huurbasis van Vitesse, maar kwam nauwelijks voor in de plannen van de Arnhemmers.

De voormalige pupil van Excelsior’20 kent een turbulente loopbaan tot op heden. Na zijn doorbraak bij Feyenoord is het eigenlijk alleen bij FC Twente nog enigszins gelukt om te presteren. Periodes bij Internazionale, Eintracht Frankfurt en Sporting Portugaal zijn stuk voor stuk mislukte avonturen gebleken. Maar wat Sporting met de Schiedammer gaat doen, is nog niet bekend. ,,Mijn zaakwaarnemer en de club hebben contact gehouden. Ik heb gezegd: Als het echt belangrijk is, hoor ik het wel. Dat is het leven van een voetballer”, vertelt Castaignos aan Voetbal International. ,,Nee, we gaan na een korte vakantie met elkaar in gesprek.”

Castaignos kwam het afgelopen seizoen in dertig competitiewedstrijden niet verder dan twee doelpunten. Hij weet wel wat hij zelf wil: ,,Het wordt tijd dat ik er weer een paar ga maken. Dan is het wel belangrijk dat ik eerst in een ritme kom. Veel spelen, vertrouwen krijgen en dan laat ik alles wel op me afkomen. Dat zat er bij Vitesse niet in.”

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl