Tom Beugelsdijk: ‘Ik wil er vooral voor mijn dochter zijn’ (video)

Tom Beugelsdijk (foto) tekende een contract voor drie jaar bij Helmond Sport. Daar was voor de ras-Hagenaar wel een toezegging voor nodig over zijn dochter.

De transfervrij van Sparta naar Brabant overkomende Beugelsdijk daarover tegen ESPN: ,,Dat heb ik ook met de trainer besproken: of de thuissituatie met de kleine te doen was. Vanuit Den Haag is Helmond bijna twee uur rijden. Dat is te doen, kreeg ik te horen. Toen was ik er al klaar voor. Dat was het enige waar ik twijfels over had.”

Opties

Beugelsdijk had overigens ook opties van Eredivisieclubs, onder meer RKC Waalwijk. Toch koos hij voor Helmond Sport. ,,De club heeft echt ambitieuze plannen en daar wil ik onderdeel van uitmaken. Ik heb een heel mooi driejarig contract ondertekend. Ik ben er onwijs blij mee”, aldus Beugelsdijk tegen ESPN.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl