Topscorer Van Troost: ‘Voorlopig zit ik bij Kethel Spaland (zo) op mijn plek’

Kethel Spaland (zo) maakte een moeizame start van de competitie door. Na drie wedstrijden had de ploeg pas een punt verzameld. Sindsdien is de ploeg weer in staat wedstrijden te winnen en bevinden zij zich in de middenmoot van de zondag derde klasse B.

Topscorer Glenn van Troost is al jaren actief bij Kethel Spaland. Daarvoor kwam Van Troost onder meer uit voor Excelsior Maassluis en SC Spaland. In de derde klasse B is Van Troost inmiddels één van de topscorers met 12 doelpunten. “Inmiddels is het alweer mijn 6e seizoen in de zondag 3e klasse het niveau gaat helaas wat achteruit doordat er veel clubs voor de zaterdag kiezen,” stelt Van Troost.

De derde klasse B bestaat inmiddels weer uit 14 ploegen en clubs spelen een hele competitie. “ Ik ben blij dat we weer een hele competitie, vorig jaar was echt een drama met die halve competities. Zelf zijn we te wisselvallig en kunnen we van iedereen winnen maar ook verliezen.”

Over zijn eigen ambities is Van Troost duidelijk: “Natuurlijk heb ik ambities maar ik verlaat mijn club Kethel Spaland niet zomaar. Dan moet het plaatje echt kloppen. Dus wie weet wat de toekomst kan brengen maar voorlopig zit ik hier op de juiste plek.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl