Tweede divisie: Jong Sparta ontmoet HHC op het Kasteel

Jong Sparta Rotterdam had vorige week een onverwachts vrij weekend, toen de wedstrijd tegen BVV Barendrecht afgelast werd. Desalniettemin kwam de dertiende plek in de Tweede Divisie niet in gevaar. Morgenmiddag kan het in eigen huis tegen HHC Hardenberg proberen in punten gelijk te komen met nummer 12, FC Lisse.

Eerder dit seizoen leed de ploeg van Frank van Kempen een nederlaag op bezoek in Hardenberg. De ploegen zochten destijds met 1-1 de kleedkamers op, maar een kwartier na rust zat de thuisploeg in een zetel met een 4-1-voorsprong en een rode kaart aan Spartaanse zijde. Toenmalig hekkensluiter Jong Sparta zou hierna een reeks inzetten waarin het vier wedstrijden ongeslagen bleef, waarmee de weg naar boven gevonden werd.

Die weg heeft het de laatste weken vervolgd. Drie van de laatste vier duels voor de afgelasting van vorig weekend leverde Jong Sparta een overwinning op. HHC, momenteel de nummer 7, kwam de laatste twee weken niet in actie. Voor deze onderbreking zag het een reeks van vijf zeges eindigen in Werkendam, waar titelkandidaat Kozakken Boys met 4-2 te sterk was.

Jong Sparta Rotterdam – HHC Hardenberg begint morgenmiddag om 15.30 uur op Het Kasteel. Seizoenkaarthouders van Sparta hebben gratis toegang tot het duel.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl