Tweedeklasser Excelsior’20 nog altijd niet veilig


SCHIEDAM – De voetballers van tweedeklasser Excelsior’20 zijn nog altijd niet zeker van een langer verblijf in de tweede klasse. Op eigen veld werd zondag met 1-2 verloren van het Rotterdamse GLZDelfshaven.

De bezoekers openden de score dankzij good old Nourdin Boukhari, maar slechts enkele minuten later maakte Mitchell Kalabogias de gelijkmaker voor de Cayir-formatie. Maar nog voor rust kwam de potentiele kampioen weer op voorsprong. Na de pauze ontstond een waar voetbalgevecht waarin Excelsior’20 volle bak naar voren speelde. GLZ Delfshaven kreeg nog een rode kaart, waarna Gokhan Cayir besloot een spits erbij te gooien. Voor de eindstand mocht dat niet baten.

 ,,We hebben keihard geknokt, maar het vizier stond duidelijk niet op scherp. We kregen in de slotfase alsnog vier uitgespeelde kansen maar wisten deze niet te benutten. Het lijkt wel het geluk van de kampioen,” stelde coach Cayir. ,,Nu zijn we nog niet definitief veilig, wat betekent dat we de komende duels nog volle bak moeten voor de punten.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl