Vacature: VFC (zo) op zoek naar assistent-trainer selectie

Vlaardingen – Raymond de Romph die met VFC zondag 1 een prima tweede seizoenshelft kende en daarmee dik verdiend in de 2e klasse blijft is naarstig op zoek naar een assistent. “Het zou mooi zijn als deze uit de VFC-geledingen komt maar dat is niet persé noodzakelijk. Een enthousiaste vent die verstand heeft van het spelletje en waarmee Raymond een klik heeft. Het zou bijvoorbeeld mooi zijn als een stagiair die voor zijn tc-2 bezig is zou kunnen aansluiten. Een prima leerschool waarbij uitwisseling van kennis tot een win-win situatie zou kunnen leiden. Leeftijd is absoluut niet belangrijk. Als jezelf hoog gevoetbald hebt is dat overigens een absolute pré.” laat de club weten

“Het liefst dien je beschikbaar te zijn voor dinsdag- en donderdagavond en natuurlijk op de (speel)zondag. Alleen voor de zondagen beschikbaar? Dan is dit ook bespreekbaar maar het mag duidelijk zijn dat hoe vaker je er bent hoe beter je de groep leert kennen.”

Heb je interesse stuur dan een e-mail rechtstreeks naar Raymond de Romph. Hij is te bereiken via e-mail op rderomph@gmail.com. Raymond zal dan contact met je opnemen voor een gesprek.

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl