Van der Heijden: ‘Feyenoord wilde zelf van mij af’

Jan-Arie van der Heijden baalt van de clubleiding van Feyenoord. In een gesprek met technisch directeur Sjaak Troost kreeg de verdediger (31) te horen dat het beter is als hij vertrekt, maar de situatie is inmiddels volledig gedraaid: Van der Heijden mag niet meer weg. Dit meldt VoetbalPrimeur.nl

”Feyenoord liet mij weten geen vertrouwen meer in mij te hebben. Ze wilde zelfs mee zoeken naar een nieuwe club”, zegt Van der Heijden.

Feyenoord wilde met het vertrek van de verdediger ruimte creëren in het salarisbudget. Inmiddels is de situatie echter 180 graden gedraaid. Van der Heijden stond afgelopen zondag tegen Sparta in de basis. ”Ik ben niet blij met deze situatie. Ik wil niet op de bank terecht komen als de andere verdedigers weer fit zijn. Ik heb een aflopend contract en het initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen. Niet bij mij.”

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl