Van der Ree catering, Duocar en Vlaardingen Captains slaan handen ineen

Vlaardingen – De Vlaardingse Captains kan niet alleen maar een sportclub worden genoemd. De basketbalvereniging heeft naast heeft de sportieve ambitie een sterk maatschappelijk karakter, waarbij de spelers, achter het stuur staan van zowel hun sportieve als maatschappelijke carrière. Met de pijlers respect, afspraken en doorzettingsvermogen bewaken de coaches de clubcultuur en zorgen ervoor dat de club uit kan groeien tot ‘de parel van de Vlaardingse Westwijk’ Met het aantrekken van Van der Ree catering en DUOCAR chalet en caravan bouw als sponsoren komen de ambitieuze plannen in een stroomversnelling.

Patrick Gunneweg Perry van der Ree en Captains voorzitter Peter van der Burg: “Vooral het sociale aspect van dit avontuur spreekt ons aan”

“Een geweldige ontwikkeling voor onze vereniging.” Noemt Peter van der Burg de ondertekening van het samenwerkings convenant die de vereniging vanaf heden verbindt met Van der Ree catering en DUOCAR chalet en caravan bouw.
“Ik ben sinds april voorzitter van de basketbal vereniging Vlaardingen captains. In de afgelopen maanden ben ik bezig geweest om te kijken hoe de vereniging ervoor stond. Door de corona is er bijna een jaar lang niet gebasketbald en de sociale contacten waren wat weg gevallen. Daarom is het heel goed om te melden dat we met deze twee sponsoren heel de club in nieuwe tenues hebben gestoken. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee! Nu kunnen we verder bouwen aan de onze plannen in onze prachtige hypermoderne Erasmushal

Van der Ree en DUOCAR
De twee sponsoren zijn zeker geen onbekende in de Waterweg sportwereld. Zowel Perry van der Ree als Patrick Gunneweg hebben al jaren laten zien de lokale sport een groot hart onder de riem te steken. “Wij als DUOCAR vinden het erg belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij. Met deze steun aan deze sociale vereniging onderstrepen we dit. Vooral de sociale plannen en ambitie van de club spreekt ons erg aan Ook de oprechte blijdschap van die gasten is heel veel waard.”

“De potentie van deze locatie is uniek en wij hopen dit uit te bouwen tot een begrip in de (sport)regio.”

Hyper moderne Erasmushal
Van der Ree deelt de mening van Gunneweg, “De waardering is echt enorm en wij willen graag een heel goed contact met onze buren hahaha. Sinds een paar weken huizen wij met van der Ree catering pal naast het geweldige complex van de hal waardoor wij in contact zijn gekomen met de voorzitter. Voor ons een logische stap om aan te haken. Voor mijn gevoel hebben we goud in handen. Deze hal staat er nog maar twee jaar is nog redelijk onbekend in de regio. De potentie van deze locatie is uniek en wij hopen dit uit te bouwen tot een begrip in de (sport)regio.”

‘De coaches de clubcultuur en zorgen ervoor dat de club uit kan groeien tot ‘de parel van de Vlaardingse Westwijk’

Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl