Van Mullem helpt Zwaluwen aan ruime zege

VLAARDINGEN- Zwaluwen heeft met maar liefst 6-2 gewonnen van Capelle. Van Mullem was de grote man aan de kant van de Vlaardingers met vier doelpunten.

Na zes minuten was het Biekman met een voorzet van rechts, waarbij van Mullem de 1-0 kon binnen tikken. Na 22 minuten was het Krznaric die een kopbal wist te verzilveren na de corner van Gudde. Capelle liet weinig zien maar wist toch tot scoren te komen. Na een indraaiende bal van Amaarouk wist de Bruin de 2-1 te maken voor rust.
Van Tienen wist op slag van rust de 2-2 te voorkomen met een redding. Na een uur spelen wist van Mullem uit een corner de 3-1 binnen te koppen na wederom een assist van Gudde. Nog geen vijf minuten later was het Kraaijeveld die voor 3-2 kon zorgen. Invaller Asrih liet de kans liggen om 3-3 te maken. Goncalves had een prima actie aan de linkerkant waarmee hij van Mullem wist te bereiken. 1 op 1 zou de aanvaller wederom niet te falen; 4-2. Na 75 minuten spelen vielen de bezoekers uiteen. Van Mullem wist weer uit een corner te scoren en 5-2 te maken. In de laatste minuut mocht Goncalves voor het slotakkoord tekenen door 6-2 binnen te schieten nadat Scholman niet zelfzuchtig was.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Achilles Veen.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Tom Vlielander

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl