VDL Maassluis slaat slag op spelersmarkt

De technische commissie van VDL is verheugd te kunnen meedelen dat er een aantal spelers de overstap zal maken naar de VDL-selectie. Hieronder presenteert de club eerste nieuwkomers:

KICK KERKLAAN

Kick, 20 jaar (zie foto boven) is geboren en getogen in Schiedam. De rechtsbenige middenvelder komt over van buurman Excelsior Maassluis. ”Kick is een dynamische middenvelder met verstand van het spelletje en daarnaast beschikt hij over een goede trap,” aldus oefenmeester Henk Salari. Kerklaan is ook op maatschappelijk gebied druk bezig met voetbal. Hij heeft onlangs zijn TC-III cursus behaald en geeft training bij de Betrokken Spartaan. ,,De visie van VDL spreekt mij aan, ik denk dat ik hier de volgende stap in mijn ontwikkeling kan maken,” sprak Kerklaan.

GIO CARPATA

Gio, 21 jaar, komt over van VV Zwaluwen. De sterke verdediger, tevens student Architectuur, woont op een steenworp afstand van VDL en kent de groep. ,,Ik wil een meerwaarde zijn voor deze mooie club,” aldus Carpata.

KEMAL FAILI

Kemal, 28 jaar, is een bekende doelman in deze regio. Fakili maakte furore bij buurman Excelsior Maassluis in de topklasse en speelde ook voor MSV’71. De sluitpost heeft een dochtertje van zes maanden en werkt bij Quoteer als Service Monteur. Keepertrainers Arno v.d. Woestijne en Erik Fastl kijken uit naar de samenwerking. ,,Kemal is een ervaren doelman, is toe aan een nieuwe uitdaging en is gek van het spelletje. Wij gaan veel plezier van hem beleven,” aldus de nieuwe oefenmeester Henk Salari.

MARCO VAN DE MEEBERG

Marco, 24 jaar, is een naam die veel van onze supporters en leden nog kennen. Marco speelde al eerder met veel succes in onze hoofdmacht. De technische commissie is zeer verheugd met de terugkomst van Marco. ,,Marco is een talentvolle voetballer die al lange tijd bij onze club speelt, hij heeft inzicht en beschikt over veel voetballend vermogen,” aldus technisch commissielid Van Der Kraan.

SAID AIT RYAN

Sait, 28 jaar, is ook bekend bij onze achterban. De pijlsnelle aanvaller liet als VDL-speler in het verleden al menig keer de blue-white army juichen en is van plan dit ook komend seizoen meerdere keren te doen. Said komt over van MSV’71.

Meer gesprekken gaande

De technische commissie is verheugd met het aantrekken van deze versterkingen. Deze spelers passen bij de vereniging en zij kunnen zich vinden in de visie van onze club. Op dit moment zijn er nog een aantal gesprekken, wanneer hierover meer bekend is, wordt dit gedeeld.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl