Veel activiteiten en speciale toegangsprijzen bij competitie-ouverture Excelsior Rotterdam

The Future Starts op zaterdag 10 augustus a.s. Dan speelt Excelsior Rotterdam de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Jong FC Utrecht. De aftrap is om 19:45 uur, maar vanaf 16:00 uur kun je al terecht op het Fanplein voor allerlei leuke activiteiten. Voor dit duel hebben we speciale toegangsprijzen.

Activiteiten
De activiteiten beginnen om 16:00 uur op parkeerterrein P1 en het Fanplein achter de Robin van Persie tribune. Op P1 (naast het supportershome) staan verschillende attracties, waar kinderen kunnen spelen, zoals een opblaaskussen en een pannakooi. Op het Fanplein kun je terecht voor een spelletje tafelvoetbal en de jongste fans kunnen daar op de foto met onze mascotte Woutje Stein.

Fanplein
Op het Fanplein zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting en kun bij onze merchandisecontainer terecht voor de nieuwe wedstrijdtenues van Quick en verschillende Excelsior-fanartikelen. Seizoenkaarthouders krijgen 10 procent korting op merchandise. Onze directeur Daan Bovenberg zal een welkomstpraatje houden op het Fanplein.

Hospitality Strippenkaart
Genieten van food & drinks? Voor slechts 15 euro kun je op het Fanplein een ‘Hospitality Strippenkaart’ kopen, waarmee je een hamburger, zak patat, saté, een stroopwafel en een drankje kunt afhalen bij de food & drink corners. Heb je geen seizoenkaart? Op vertoon van deze strippenkaart krijg je ook 10 procent korting op merchandise.

Tickets
Heb jij nog geen tickets? Bestel ze dan nu via Excelsior Tickets. Voor deze thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam gelden speciale tarieven. The Future Starts op zaterdag 10 augustus. Kom jij ons steunen?

Bron: Excelsior Rotterdam
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl