Verdiende loon na werken voor Zwaluwen in minuut 95 aan diggelen

Wederom de nodige personele problemen voor Zwaluwen. Patrick Triep haakte donderdag helaas af en ook Yasin Mazlum bleek niet te kunnen spelen. Michel da Silva werd hierdoor een linie naar achter gehaald en Robin van straaten startte als aanvallend back. Etson Galong wederom als aanvallende back aan de andere kant. Quincy Does is eindelijk fit genoeg voor een basisplaats.

Zwaluwen speelde het beste eerste half uur van de competitie. Het zette Capelle hoog onder druk en vuurde de ene aanval na de andere aanval af op het doel van Capelle. Dat jazzy Adams al na 10 min geblesseerd uitviel deerde ook niet. Het resulteerde in een 0-2 voorsprong (2 x strafschop Stefano Goncalves) met kansen op 0-3. De grootste voor Pjotr die alleen voor de goal het been van de keeper vond ipv het doelnet. De Vlaardingse storm ging liggen en Capelle werd gevaarlijker. Niet goed ingrijpen zorgde vlak voor rust voor de 1-2 van Capelle. Tevens de ruststand, al had Capelle voor de rust 2-2 kunnen maken maar Boy stond op zijn post.

Vlak na rust gelijk een penalty voor Capelle. Het was inderdaad een overtreding van Kelvin Groen maar toch echt buiten de 16meter. Boy dook de juiste hoek in maar was daar eerder dan de bal. Deze ging onder hem door binnen. 2-2. In deze fase vergat Zwaluwen te voetballen, was de bal te snel kwijt. Bang dat het toch weer verkeerd zou gaan. Capelle de betere zonder iets te creëren. Rond minuut 70 kruipte Zwaluwen uit haar schulp en kreeg 2 grote kansen op 2-3. De ingevallen Mo lamsiah wachtte te lang met afronden waardoor de verdediger zijn schot blokkeerde. Ukbe Arslan kwam 1 op 1 met de keeper net niet lekker uit waardoor de keeper zich er nog voor kon gooien.

2-2 leek de eindstand te worden tot de 5e minuut extra tijd. Capelle draaide de vrije trap in. Pjotr verlengde onbedoeld de bal en via een scrimmage en binnenkant paal viel de 3-2 voor Capelle.

Het is ongekend bizar maar waar. 10 wedstrijden onderweg. 10 x absoluut niet de mindere en ook vandaag niet.

Volgende week de start van de 2e periode en als alles nu mee zit wat in de eerste periode tegen zat, wordt Zwaluwen winnaar van de 2e periode.

Maar laten we eerst maar eens weg proberen te komen van de plek waar we ons nu bevinden. Op naar Feyenoord as zaterdag, want het goede spel van vandaag moet hoop en vertrouwen geven.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl