Verkrampt Hermes DVS beleeft valse start

Schiedam – Hermes DVS  begon de wedstrijd te gespannen tegen een, in de 1e fase van de 1e helft beter Victoria’04, dat een aantal kansen op de openingstreffer had. De Schiedammers stelde daar weinig tegenover. Het team speelde slordig, te gehaast en toonde op geen enkel moment de goede vorm van de beker- en oefenwedstrijden van de voorbereidingsfase.

De Ruststand was echter 0-0. De 2e helft, na wat omzettingen een beter Hermes zonder echt goed te spelen en veel te creëren. Toch kwam het team op voorsprong. In de 70e min belandde de bal na een afgeslagen corner voor de voeten van Dylan Fenix die uithaalde vanaf 16 meter.

Al in de 76e min maakte Victoria’04 de 1-1 na een fout van de verder sterk spelende Mike de Lange. Beide ploegen probeerde de winnende treffer te forceren, het duel leek echter in 1-1 te eindigen totdat keeper Patrick Krabbendam een grote fout maakte en de bal losliet waarna de spits van Victoria’04 de bal in de 88ste minuut simpel binnen kon tikken: 1-2

De fout was misschien wel symbolisch voor de te gespannen, verkrampt spelende spelers van Hermes DVS. Iedereen weet dat het beter zal moeten om als een serieuze titel kandidaat te worden gezien. Echter, deze wedstrijd was hopelijk een incident. Er zijn nog 23 wedstrijden e.a. recht te zetten, aankomende week te beginnen met SVV (za)

Bron:Hermes DVS


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl