Vermoedelijke opstelling: ‘Basisplaats voor Geertruida en Nelson’

Feyenoord neemt het woensdagavond op tegen SC Heerenveen. In Friesland wordt om 18:45 afgetrapt. Feyenoord-trainer Arne Slot moet in Heerenveen in ieder geval Gernot Trauner en Luis Sinisterra missen. Lutsharel Geertruida zal wederom op de positie centraal achterin starten. Naar verwachting zal Reiss Nelson in de basis starten als vervanger van Sinisterra.

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Nelson.

De laatste twee onderlinge duels in Heerenveen waren echter een prooi voor de Friezen. Op 17 februari 2021 werd het 4-3 en op 27 januari werd het maar liefst 3-0. Een overwinning van Heerenveen is dus niet ondenkbaar. Met een quote van 5,65 is het bij BetCity lucratief om een winstpartij te voorspellen van Heerenveen. Voor nieuwe spelers staat er ook een hoge quote bij winst van Feyenoord. Bij winst van Feyenoord krijgt u maar liefst 6 (!) keer uw inleg terug.

Alireza Jahanbakhsh heeft zich dit seizoen nog niet laten gelden als goalgetter. Opent Jahanbakhsh woensdagavond de score dan staat daar een quote van 6,25 op. Ditzelfde geldt ook als Luis Sinisterra de score opent.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl