Verrassende keuze Splinter de Mooij: ‘Feyenoord laten weten te stoppen een droom waar te maken’

Splinter de Mooij kiest niet voor een carrière in het profvoetbal maakt voor zijn maatschappelijke carrière. Dat maakt het talent bekend op Instagram.

De Mooij gaat zich focussen op zijn maatschappelijke carrière en studie geneeskunde. Om die reden stopt De Mooij met profvoetbal. ‘Toen ik in 2013 werd gescout door Feyenoord en later mijn eerste profcontract tekende kwam mijn droom om profvoetballer te worden uit. Na 7 geweldige jaren bij Feyenoord heb ik vandaag Feyenoord laten weten de club te zullen verlaten om mijn tweede droom waar te gaan maken namelijk om arts te worden. In september van dit jaar start ik met mijn studie geneeskunde,’ stelt De Mooij op Instagram.

De Mooij bedankt verder zijn management en medespelers. ‘Bedankt Feyenoord, de staf van Feyenoord Academy en Key Sports voor de prachtige opleiding en begeleiding die ik van jullie heb gekregen. En voor mijn teamgenoten: dank voor de vriendschappen en alles wat we samen hebben meegemaakt!’

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl