Veteranen PPSC slaan slag met binnenhalen David Mikoen

Hoewel beide veteranen teams van Ppsc nog verwikkeld zijn in de strijd om het kampioenschap heeft Ppsc ve2 zijn eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen 2022-2023 binnen.
De blauwhemden, die het voornamelijk moeten hebben van de derde helft mogen zich het komend seizoen verheugen op de komst van niemand minder dan routenier David Mikoen (40)

“We zijn blij aan te mogen kondigen dat we ons voor de komende seizoenen hebben versterkt met David Mikoen (40)” weet Pieter Wilberink, en van de drijvende krachten van het team. “David is een technische verdedigende middenvelder met een gezonde arbeidsethos. Hij coacht zijn medespelers, verdeelt en heerst en is zeker niet gehaald voor de breedte.” Mikoen komt transfervrij over van vv Blijdorp waar hij meerdere seizoenen op recreatief niveau heeft gespeeld. Wat nu dus veranderd.”
Met deze slag is er echter nog geen einde gekomen aan de transferdrang van de oldstars. We hebben snel gehandeld,” maar dat moet ook wel met zo’n topaankoop. Echter we zijn nog bezig met een speler van deze buitencategorie. Met zijn komst zou de selectie op een haar rond zijn.” weet Wilbrink, in het verleden ook nog doelman bij Puttershoek.

Ook de hoofdrolspeler zelf is vergeugd met zijn aanstaande gang naar sportpark Thurlede “Nadat ik een aantal keren mee getraind had, was het gevoel gelijk goed. Ppsc ve2 is een ploeg die structureel mee doet in de top van de 2e veteranen klasse. Het is een leuk en gezellig team dat voor elkaar door het vuur gaat ín het veld, maar waar de 3e helft centraal staat. Dat past goed bij mij. “Ik voelde mij direct opgenomen in de groep, het voelde gelijk goed.”

Sponsor Radi Alloush van Pizze Pronto en voorzitter van de bussinessclub van PPSC ve2: “Het kostte me de toezegging van een aantal pizza’s, maar na het derde gesprek waren we eruit. We zijn als business-club erg blij met de komst van deze speler. De manager van ve2 heeft snel gehandeld. Wij zijn dan ook erg blij dat Pieter ook volgend seizoen ‘gewoon’ de zaken regelt en ons als sponsoren bij de ontwikkelingen van ve2 betrekt.”

Foto: PPSC

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl