VFC (za) is klaar voor de Vlaardingse derby

VLAARDINGEN – VFC (za) is klaar voor de Vlaardingse derby. Als directe concurrent Victoria’04 zaterdag wordt verslagen, kan de ploeg van trainer Bas van Loenen een grote stap zetten in de race om het kampioenschap. Omdat VOB afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkspeelde, kan het gat met beide achtervolgers vergroot worden tot 4 punten.

VFC (za) en Victoria’04 speelde afgelopen seizoen twee keer gelijk. Victoria’04 – VFC (za) eindigde in een 2-2 gelijk spel. Bob Kloppenburg, des tijds nog de keeper van Victoria’04, moest het veld verlaten met 2 gele kaarten.
De wedstrijd VFC (za) – Victoria’04 eindigde eind mei in een salon remise. Beide teams wisten zich op deze manier te verzekeren van een play-off plaats voor promotie voetbal.

Dit seizoen zijn de zaterdag kwekkers goed van start gegaan. In de eerste 9 competitie wedstrijden werd nog niet verloren, werden 43 doelpunten gescoord en kregen de kwekkers slechts 6 tegentreffers te verwerken.
Directe concurrent Victoria’04 verloor slechts één keer en heeft een doelsaldo van 28 tegen 8.

De Vlaardingse derby VFC (za) – Victoria’04 start zaterdag 8 december om 17.00 uur en zal worden afgesloten met een feestavond in de kantine.

Bron: VFC


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl