ROTTERDAM – De zaterdagvoetballers van VFC hebben vertrouwen getankt tijdens de oefenwedstrijd tegen Hillegersberg. De Vlaardingers wonnen het duel met 1-6. Aaron de Bruin was de grote man aan de kant van de Vlaardingers. Hij scoorde drie keer.

VFC, dat aanvaller Nino Netten al vroeg geblesseerd zag uitvallen, opende de score tien minuten voor de rust. Coen Bokx scoorde uit een voorzet. Vlak na rust verdubbelde Aaron de Bruin de score. Hillegersberg deed daarna wat terug, maar het was VFC dat uiteindelijk met de winst ervandoor ging. De Bruin maakte na ruim een uur spelen zijn tweede en de 1-3 voor VFC. Daarna scoorde Dimitri van der Meer twee keer. De Bruin zorgde uiteindelijk voor een 1-6 eindstand.