VFC (zo) grijpt naast periodetitel

Vfc zondag trad vandaag aan tegen het vooraf sterk geachte Beek Vooruit.  Bij winst zou de 1e periode binnen zijn. Maar helaas kwam het zover niet.

Vanaf het begin bleek wel dat Beek Vooruit een prima ploeg had.  Vfc kwam het eerste kwartier niet in de wedstrijd.
In de 8e minuut kwam Beek Vooruit op 0-1 uit een corner.  Slecht dekken werd afgestraft.
Vfc kwam na dat kwartier wat beter in de wedstrijd.  Tot echte kansen kwam dat helaas niet.  Wel was het in de 40 minuut weer een dekkingsfout waardoor de 0-2 viel.  Wat trouwens een fraaie goal was.

In de rust werd er een plan besproken om snel voor de aansluit treffer te gaan… Mo Atay kwam in het veld voor Sven Goedendorp… Maar na 5 minuten werd dit plan te niet gedaan door de 0-3 van Beek Vooruit.
In minuut 55 was het een corner voor Vfc. Axel de Bruijn nam deze en de ingevallen Mo Atay kopte deze binnen na een slim zetje. Zo was het 1-3… Alle Vfc-ers gingen er voor zitten. Want het waren nog 35 minuten te gaan en alles was nog mogelijk.   Helaas waren we vanaf de aftrap nog niet wakker want een minuut later was het 1-4 en was dit uiteindelijk de klap die Vfc niet te boven kwam. Wel waren er nog wat gele kaarten voor beide teams .  Maar de verder prima fluitende Scheidsrechter was er na 95 minuten klaar mee en zo won Beek Vooruit met 1-4.  Hierdoor liep Vfc helaas de periode titel mis.   Deze ging naar Rbc. Deze wonnen met 2-7 uit bij Virtus.

Komende zaterdag spelen de Vlaardingers uit bij hetzelfde RBC Roosendaal.  De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Door: Herman Kok


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl