VFC (zo) heeft selectie compleet

Vlaardingen – Met een zeer tevreden gevoel kan hoofdtrainer Raymond de Romph van zondag 1 melden dat het grootste gedeelte van de zondagselectie intact is gebleven. Een enkele speler stopt of verhuist naar een andere club, maar daar staat de komst van een aantal belangrijke versterkingen tegenover. Tevens maakt een aantal spelers uit de eigen jeugd de overstap naar de senioren.

Casper Ketting, Roy van de Graaf, Jasper Jongejan, Nick Versteege, Zakaria Sacchi, Bryn Siegersma, Remco Rook, Mitchell de Bruin, Mark & Paul van der Slot, Tim Knulst en Colin Huis in ’t Veld zullen ook komend seizoen actief zijn bij VFC zondag. Daarnaast zal Robin Bonte na een afwezigheid van één seizoen door een kruisbandoperatie de kicksen weer aantrekken.

Zoals eerder gemeld zal verdediger Dion van Berkel de overstap maken van de zaterdagtak van Kethel Spaland naar VFC. Jeffrey en Michael Shu (voorheen actief bij Westlandia) komen VFC versterken. Jeffrey als rechtsback of op “6”, Michael als aanvaller.

Uit de jeugdafdeling zullen Olaf Staar, Mo Bellezghari, Damian van Mil, Danny Hijmans en Rainiero Heredia Rosario doorstromen naar de selectie van de zondagafdeling.

Onder de spelers die volgend seizoen niet meer actief zullen zijn in zondag 1 zijn twee opvallende namen: Tan Nguyen en Sven Goedendorp.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl