VFC (zo) presenteert eerste aanwinsten

Na een mooi seizoen in de tweede klasse Zuid, waarin een periodetitel behaald werd en een eervolle derde plaats, werd afgelopen de eerste na-competitie wedstrijd tegen ZSGOWMS in Amsterdam verloren. Dit betekende gelijk het einde van het voetbal jaar. Alleen de halve finale voor het Vlaardings Kampioenschap rest nog. Met natuurlijk mogelijk als toetje de finale op 1 juli.
Langzaam aan wordt er al gedacht aan de volgende jaargang. Onze trainers Joren Tromp en Kevin van Zon zijn bezig om de selectie aan te vullen. Dit om het verwachte verlies van 4 spelers op te vangen. Roy van der Graaff, Mitchel van der Boor, Colin Huis in ‘t Veld en Sven Goedendorp beëindigden hun prestatieve voetbalcarrière en gaan verder in VFC Za3. Daarbij opgeteld dat Axel de Bruijn en Stan Rook volgend jaar bij onze zwart-witte buurman gaan spelen, maakte het een noodzaak om toch enige versterkingen van buitenaf aan te trekken.
 
De eerste twee aanwinsten hebben zich aangemeld.
In Danick Priester komt er een doelman van Forum Sport. Die allang in het vizier gehouden werd via de KNVB jeugdteam door de heren Tromp en van Zon. Ook Destiny Ukwa heeft de weg naar de Sportlaan gevonden. Destiny is een boomlange centrale verdediger die nu nog uitkomt voor zondag eerste klasse FC Boshuizen uit Leiden.

Foto’s: VFC

 

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl