VFC (zo) wint verdient in Gouda

Delft – Op een mooie zonnige zondagmiddag legden beide ploegen een redelijke wedstrijd op de mat. VFC was vanaf het begin fel en Sven Goedendorp had een aantal goede rushes langs het lijntje. Twee keer kwam er niks uit voort, maar de derde keer was het prijs: de strakke voorzet werd in de 8e minuut prima binnengetrapt door Roy van de Graaf 0-1.

VFC bleef in de eerste helft de sterkere ploeg. Het had ook meer moeten scoren. De kansen waren er. Het zat gewoonweg niet echt mee, maar alleen voor de keeper mag de bal er wel in. De ruststand was dus maar 1-0, waar het zeker 3-0 had kunnen zijn.
Na rust hetzelfde beeld. In de 53e minuut kreeg Colin het op zijn heupen: vanaf de middellijn slalomde hij langs een viertal spelers en ook de keeper werd verschalkt: 0-2
Daarna waren er nog tal van goede kansen, die helaas niet werden benut. In de 86e minuut kwam DONK terug tot 1-2 en werd het zowaar nog spannend ook. De voorsprong kwam echter niet meer in gevaar en de drie punten konden mee naar Vlaardingen.
Volgende week is VFC vrij. Op 24 november spelen we thuis tegen PVCV.

Bron: VFC
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl