Victoria’04 gelukkige winnaar bij Excelsior’20

In een wedstrijd die geen winnaar verdiende won Victoria’04 op slinkse wijze bij Excelsior’20. NalleyGirigorie kroonde zich even na rust tot de matchwinner, 0-1. ,,Wij hadden toch wel een punt verdiend,” aldus Jaco Verhoev, die met zijn zwartwitte jongens pas één punt heeft gepeurd uit drie wedstrijden.
Victoria’0-4, met trainer Warry van Wattum voorop, was met het nodige zelfvertrouwen afgereisd naar het Thurledepark in Schiedam. Met twee winstpartijen op zak moest de Schiedamse vierdeklasser ook wel gevloerd kunnen worden. Echter, beide ploegen kregen kansjes, met twee terecht afgekeurde doelpunten van de Vlaardingers en een bal op de paal van de thuisclub. Het slotkwartier van het eerste bedrijf was volledig voor de blaugranes, de rust ging met 0-0 in.
Na de snelle 0-1 van Nalley Grigorie was het sein voor de gastheren om zich meer op de aanval te starten. Spits Rens van Troost meer steun, ook in het slotoffensief van middenvelder Jurriaan Buckers, maar Vlaardinger Michel Zuur hield zijn doel probleemloos leeg.
,,Natuurlijk is het vervelend,” reageerde Jaco Verhoev, ,,dat we op één punt blijven staan. Maar mijn vertrouwen blijft. Volgende week bij Egelantier dan maar de eerste winst.”

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl