Victoria’04 (za) ziet promotiedroom in laatste secondes stranden

VLAARDINGEN – Victoria’04 heeft de halve finale van de promotie/degradatie wedstrijden verloren. In de slotseconden gaven de Vlaardingen een 1-0 voorsprong weg. Daardoor is de ploeg uit de Broekpolder uitgeschakeld en speet het ook volgend seizoen in de vierde klasse.

De Vlaardingers waren lange tijd op weg om de wedstrijd al in de reguliere speeltijd te beslissen. Op het uur kwam de ploeg van hoofdtrainer Steye Jacobs op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Glenn de Visser. Even later was het uit een hoekschop de vertrekkende Jelle Blankesteijn die er bijna 2-0 van wist te maken. zijn inzet werd echter gekeerd op de doellijn. Een minuut voor het verstrijken van de officiële speeltijd kwamen de bezoekers uit een vrije trap op gelijke hoogte. Een doemscenario volgde: In de tweede minuut van de blessuretijd kwam Bergambacht door slordig verdedigen op een 1-2 voorsprong. In de resterende minuten wist de Broekpolderploeg niet meer te scoren. Zo eindigde het duel in 1-2.

Victoria moet zich door deze nederlaag ook volgend seizoen vierdeklasser noemen. Bergambacht heeft zich door deze overwinning verzekert van een plek in de finale.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl