Vince Timmers sluit aan VFC (za)

Vlaardingen – Nadat hij voor studie doeleinden een half jaar in Argentinië verbleef, sluit Vince Timmers (25) den eindelijk aan bij VFC (za). De fysiek sterke en lange verdediger maakte eerder in de jeugd de stap van HBSS naar VFC waarna hij in de senioren weer terug keerde bij de Schiedammers. De afgelopen jaren groeide Timmers bij HBSS uit tot een leider in de defensie en was ook aanvoerder van de Schiedamse formatie.

Timmers zei eerder: “Het was een moeilijke keuze om HBSS te verlaten. Maar omdat een aantal spelers waar ik goed mee om ging vertrokken, kwam VFC precies op het goede moment. Ik heb een aantal vrienden bij VFC spelen en ik heb ze een aantal keer gezien afgelopen seizoen. Er zit veel potentie in de groep en ik denk dat ik met mijn ervaring en fysiek wat toe kan voegen aan deze ploeg in de jacht op promotie.”

VFC (za) trainer Van Loenen is blij met de aanwinst: “Ik heb Vince in de jeugd getraind en ken hem goed. Met zijn fysieke en coachende kwaliteiten voegt hij belangrijke kwaliteiten toe aan onze groep.”

Timmers maakte afgelopen week al zijn debuut tijdens het trainingskamp. In het Spaanse Torremolinos versloeg VFC eersteklasser SV Bedum, de oud-club van sterspeler Arjen Robben, met 0-1.

Foto: VFC


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl