Vincent van den Berg verder in technische staf Excelsior M.

Vincent van den Berg zal vanaf het seizoen 2022/2023 deel uit gaan maken van de technische staf van de hoofdmacht. De 33-jarige aanvaller maakte onlangs bekend dat hij na het huidige seizoen een punt achter zijn voetbalcarrière zet, maar blijft dus behouden voor de club in een nieuwe rol als assistent-trainer.

Van den Berg wil uiteraard zijn laatste seizoen als actief speler zo goed mogelijk afsluiten, maar kijkt ook al uit naar zijn nieuwe rol welke na de zomerstop zal beginnen. ‘’Ik ben erg blij dat ik aan de club verbonden kan blijven in de functie van assistent-trainer bij het eerste elftal. Op deze manier kan ik ervaring opdoen in het trainersvak en daarnaast denk ik direct van waarde te kunnen zijn omdat ik de huidige spelersgroep goed ken en weet waar we nog in kunnen doorgroeien.”

Technisch Manager Niels Redert is zeer content dat Van den Berg behouden blijft voor Excelsior Maassluis. “Vanuit de club hebben we de wens uitgesproken om de technische staf uit te breiden en te versterken met een extra assistent-trainer. Met het toevoegen van Vincent is deze wens ingevuld en is het bovendien erg mooi dat wederom iemand met een echt Excelsior Maassluis-hart tot de staf zal toetreden.”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl