Vlaardinger Darren Maatsen tekent bij RKC Waalwijk

Waalwijk – De 27-jarige Darren Maatsen heeft in Waalwijk een tweejarige verbintenis getekend bij RKC Waalwijk die de geboren Vlaardinger overneemt van het Griekse Apollon Smyrnis.

“Snelheid, behendigheid en doelgerichtheid. Darren past goed in de manier van spelen zoals wij die voor ogen hebben. Met zijn kwaliteiten moet hij een constante dreiging zijn voor de tegenstander en zijn medespelers in stelling brengen. Bovendien heeft hij bewezen ook zelf over scorend vermogen te beschikken. We kennen hem goed vanuit zijn periode op de Nederlandse velden en zijn hem met interesse blijven volgen gedurende zijn carrière in Griekenland.’’ aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van de aanstaande tegenstander van Sparta Rotterdam.

De buitenspeler speelde al bijna meer dan 150 wedstrijden in het betaalde voetbal. Aan dit aantal kwam hij mede door wedstrijden te spelen voor het Griekse Apollon Smyrnis, het Cypriotische AO Agia Napa en het Schotse Ross County. In Nederland droeg hij de shirts van SBV Excelsior, FC Den Bosch en Go Ahead Eagles. Maatsen groeide in Vlaardingen op bij CWO.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl