VLOG ! Fit met Valk: outdoor fitness (+Video)

Schiedam – De Schiedamse (sport) vloggers Danny van der Valk en dochter Carlyne hebben als doel om kinderen achter de ipad vandaan te krijgen en via hun geweldige Vlogs te enthousiasmeren voor sport.
Tijdens deze Vlogs komen een groot scala aan sporten en activiteiten voorbij. Waterwegsport.nl maakt maar wat graag ruimte voor deze geweldige initiatieven en zal deze sportievelingen van het eerste uur dan ook op de voet volgen.
Heeft u vragen over een sport of activiteit die behandeld wordt of wilt u als vereniging een keer als middelpunt dienen in een Vlog stuur dan even een berichtje naar info@waterwegsport.nl !

Vandaag was FIT met VALK in de ochtend aanwezig in Dordrecht. Langs de snelweg a16 ligt het prachtige Van der Valk hotel Dordrecht. Naast de schitterende kamers, restaurant, ruime parkeerplaats en mooie fitness ruimte beschikt dit Van der Valk hotel ook nog over een outdoor fitness faciliteit. Naast de parkeerplaats is een schitterende Kompan outdoor activiteit neer gezet. Carlyne en Danny hebben er een geslaagde en sportieve ochtend doorgebracht. Kijk snel de vlog! Wil je dat we ook bij jou komen vloggen, neem dan nu contact met ons op.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl