Voorbeschouwing: Sparta Rotterdam trapt af in Enschede

Rotterdam – Sparta Rotterdam begint morgenavond in Enschede aan het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder dit kalenderjaar troffen FC Twente en Sparta Rotterdam elkaar al in de Grolsch Veste, destijds eindigde het duel in een 1-1-gelijkspel.

Op dit moment hoopten beiden nog Eredivisie-behoud veilig te stellen, wat later ijdel bleek. Twente zou uiteindelijk als nummer 18 het hoogste niveau rechtstreeks verlaten, voor Sparta was de finale van de Play-Offs het eindstation.

Morgen beginnen beide ploegen aan het nieuwe seizoen, met het gezamenlijk doel het verblijf in de Keuken Kampioen Divisie zo kort mogelijk te maken. Sparta zal, ondanks dat de laatste twee wedstrijden van de voorbereiding verloren gingen, met een goed gevoel afreizen naar Enschede. Van de eerste acht oefenwedstrijden, kon het alleen niet winnen van Al Jazira en Maccabi Haifa (allebei 1-1), wel werden onder meer NAC Breda (1-3), Willem II (0-2) en Al Jazira (1-5) verslagen.

De wedstrijd tegen FC Twente komt mogelijk te vroeg voor Adil Auassar, hij is herstellende van een blessure en een twijfelgeval. Voor Roy Kortsmit geldt dit niet; de doelman is voldoende hersteld van de blessure die hij opliep tegen Go Ahead Eagles.

Bron: Sparta rotterdam
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl