Voorzitter Pim Koning per direct afgetreden bij SVV

SVV Voorzitter Pim Koning heeft in overleg met het bestuur per direct zijn functie neergelegd, dat meldt SVV. De preses was jarenlang voorzitter bij Kethel Spaland en maakte twee seizoenen geleden de overstap naar Harga.

“Helaas moeten wij jullie informeren over het feit dat Pim Koning zijn rol als voorzitter van SVV per direct en in overleg met het bestuur heeft neergelegd. Pim heeft aangegeven dat het hem, sinds enige tijd, ontbreekt aan de juiste motivatie.
Deels komt dit door drukke gewijzigde werkzaamheden en anderzijds vindt hij het niet eerlijk naar jullie als leden en ons als bestuur om een nieuw seizoen in te gaan met de verkeerde motivatie. Wij als bestuur betreuren, doch respecteren zijn besluit en bedanken hem voor de getoonde inzet van de afgelopen 2 jaar. Het bestuur heeft besloten dat Mario Krabbendam voorlopig zijn taken zal overnemen als interim voorzitter, tot het moment dat er een andere voorzitter gevonden is die tijdens de eerstvolgende ledenvergadering verkozen gaat worden.”

Bestuur SVV


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl