VR Cup: Veerkrachtig PPSC wint van Leonidas (za)

Rotterdam – PPSC heeft door een knappe 2-3 overwinning op Leonidas de tweede ronde van de VR Cup bereikt. Aman Sewlal wist in het duel met de derdeklasser al binnen 8 minuten het net te vinden en de sterke start van de Schiedammers te bekronen.
Nadat het spel na een kwartier door een uitgevallen lichtmast ruim een half uur heeft stilgelegen (Er bleek een wasdroger te zijn aangezet, wat achteraf nooit had gemogen. (Want lichtmasten en wasdrogers kunnen niet tegelijkertijd aan bij Leonidas.) werd er voor de rust niet meer gescoord.
Na de thee nam repareerde de thuisploeg de schade door in de 49e en 77e doel te treffen maar de Schiedammers wisten via Mo Benomar de stand weer gelijk te trekken waarna Calvin Barkmeijer met een weergaloze solo voor de volle winst zorgde.

“Een terechte overwinning die niet vanzelf kwam. Leonidas was sterk en dreigend, maar kon niet op tegen de klasse van PPSC.  Wij zijn verraderlijk en niet te voorspellen, daarnaast weten wij ons te herstellen na teleurstelling. Dat heet groei en ontwikkeling. Als wij er met elkaar ervan uitgaan dat PPSC iedere wedstrijd kan winnen, dan  is daar iedere wedstrijd overtuiging, werklust en gedrevenheid keihard voor nodig. Want voetballen kennen wij zeker.” liet een zeer tevreden oefenmeester Jeremy Hagestein weten.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl