Waterwegsport.nl en BOB autowas slaan handen ineen !

Waterwegsport.nl kan met trots een nieuwe partner aan haar grote zakelijke netwerk toevoegen! Vanaf heden zullen het toonaangevende bedrijf BOB autowas en het populairste sportplatform van de regio Waterweg de handen ineenslaan met als doel heel de regio vlekkeloos te laten rondrijden!

Het toonaangevende autowasbedrijf is al jaren op alle fronten marktleider in haar segment en kan door haar goede service en ongedwongen sfeer rekenen op talloze (vaste) bezoekers. Saignant detail in de vestiging aan de s-Gravelandseweg in Schiedam dat er een groot aantal werknemers een voetbalachtergrond heeft. Iets wat Waterwegsport.nl natuurlijk als muziek in de oren klinkt!

Een van die krachten achter de succesformule van BOB autowas is Jeff Wesdorp. De verdediger speelde in de jeugd bij Excelsior’20 waarna hij twee seizoenen voor HBSS uitkwam. Op dit moment verdedigt hij de kleuren van de zondagtak van Kethel Spaland. Als marketingmedewerker van BOB ziet hij de samenwerking met Waterwegsport.nl als een prima opstap om de leidende positie van het autowasbedrijf te continueren.

 

“Wij vinden het bij BOB belangrijk om ook maatschappelijk actief te zijn. Sport is daarin natuurlijk echt heel belangrijk.  Het verbindt mensen van alle leeftijden en elk niveau met elkaar om samen tot iets moois te komen. Zowel op sportief gebied als op maatschappelijk vlak. We zijn al jaren actief bij Excelsior Rotterdam en willen met de samenwerking met Waterwegsport.nl ook in dit gebied graag met sport verbonden zijn.”

Mischa Keemink, eigenaar van Waterwegsport.nl is ook in zijn nopjes met de samenwerking. “Wederom een bevestiging dat we lekker bezig zijn met wateregsport.nl. Het streelt ons enorm dat we weer een mooi bedrijf kunnen toevoegen als partner. Het verhaal achter BOB autowas en de warme sfeer die het bedrijf uitstraalt daar willen wij graag mee samenwerken. En natuurlijk gaan onze bezoekers hiervan profiteren in de vorm van mooie acties die we samen gaan organiseren!”

 

 

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl