Waterwegsport.nl opent kantoor bij Fernhout fysiotherapie Harga

Schiedam – Waterwegsport.nl en fysiotherapie Ron Fernhout hebben de handen ineen geslagen. Waar de twee regionale sportliefhebbers eerder al het waterwegsportnetwerk oprichtte zijn de twee nu ook fysiek aan elkaar verbonden. Vanaf heden zal de nieuwe thuishaven van waterwegsport.nl zich bevinden op het nieuwe sportpark Harga waar Hermes DVS is gevestigd en waar Fernhout fysiotherapie de exploitant is van het hypermoderne gezondheidscentrum.
“Dit is een nieuwe mijlpaal in onze prille geschiedenis.” laat Waterwegsport.nl oprichter Mischa keemink weten. “Samen met Fernhout fysiotherapie gaan we mooie sportactiviteiten organiseren voor de regio Waterweg. Ook zal dit nieuwe thuis dienst gaan doen als thuisbasis voor onze redactie.”
Ook Ron Fernhout, eigenaar van het gezondheids/beweegcentrum in Vlaardingen, Maassluis en nu dus ook Schiedam, is in zijn nopjes. “Wij zijn erg blij met de samenwerking. Wij zien in Waterwegsport.nl een katalysator om onze filosofie en ideeën nog meer onder de aandacht van de regio te krijgen.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl