Wederom twee verlengers bij Excelsior Maassluis

Maassluis – Twee jonge spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen het shirt van Excelsior Maassluis te zullen dragen. Het betreft Giovanni da Fonseca en Redouan Omar Ouali, twee talenten die afgelopen zomer de overstap vanuit Jong Excelsior Maassluis naar de hoofdmacht maakten.

Zij kwamen ook al diverse malen uit voor de ploeg van trainer Dogan Corneille, die onlangs ook bijtekende. Redouan Omar Ouali (20) kwam tot nu toe tot vijf wedstrijden in de basis en twee invalbeurten. ,,Excelsior Maassluis is al sinds klein af aan mijn club en heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik voel me goed in de groep en kan het met iedereen prima vinden. Mijn eerste seizoen in de selectie ervaar ik als zeer leerzaam en ben blij dat ik al diverse keren in de basisopstelling heb mogen staan”, laat hij weten op het digitale huis van de club.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl