Wedstrijdzwemmen: Anna van Droffelaar naar Europees Jeugd Olympisch Festival

Zondag 21 juli start in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan de Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF). Het sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar, dat om de twee jaar wordt gehouden.

Zo’n 2.400 sporters uit vijftig Europese landen reizen naar Baku af, waar ze in tien verschillende takken van sport gaan strijden om de medailles. Ook Nederlandse jonge sporters komen met Talent TeamNL in actie.

In totaal bestaat TeamNL uit 38 sporters met als Chef de mission Minke Booij, oud-hockeyster. Anna van Droffelaar, zwemster van Zwem Vereniging Vlaardingen Schiedam en KNZB Opleidings Centrum Den Haag, maakt onderdeel uit van het team. Ook wordt er deelgenomen aan de sporten turnen, handbal, worstelen en judo door het TeamNL.

Anna heeft haar EJOF limieten op de 100m schoolslag en 100m rugslag. En zal naast deze afstanden onder andere ook uitkomen om de 50m vrij, 200m vrije slag en de estafettes. Uiteraard wensen wij haar heel veel succes en sportplezier op dit mooie evenement. Wil je haar volgen dat kan op www.nocnsf.nl/baku2019

Lijkt wedstrijdzwemmen je leuk, kom dan eens een keertje meetrainen bij ZVVS. Je hoeft daarvoor echt niet het supertalent als Anna te zijn. We hebben voor ieder zwemniveau passende wedstrijden. En misschien ook wel fijn om te weten, je hebt niet iedere weekend een wedstrijd, dus genoeg tijd voor andere activiteiten. Neem eens een kijkje op www.zvvs.nl of instagram @zvvswedstrijdzwemmen

Bron: ZVVH


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl