Wesley Schouten (HBSS) schiet DVO’32 omver

Vlaardingen – Ook het derde herhaalduel zette HBSS om in winst. Op bezoek bij DVO’32 zorgde Wesley Schouten  er met vier (!) doelpunten voor dat zijn club met een 2-4 zege van het grasveld afstapte.
Zonder Dick Tijdeman (hamstring) speelden de mannen van trainer Toon Wolters een buitengewoon sterke pot. Binnen het kwartier zorgde de aalgladde Wesley Schouten voor de 0-1, dankzij een blunder van de DVO’32-doelman. Nog voor rust stond de  1-1 op het bord na een pegel van Pieter van der Veen.

Met het vorderen van de avond nam de scherpte van Wesley Schouten toe. Na zijn 1-2 ontstond er enig rumoer omdat de Vlaardingse grensrechter met de vlag omhoog stond. Joep van den Berg protesteerde iets te nadrukkelijk namens de thuisploeg en kon met twee keer geel inrukken. Wesley Schouten bekeek de wanboel en tekende voor de 1-3 en 1-4. Net na de 2-4 kreeg ‘de kleine snelle vogel’, zoals hij wordt genoemd, een terechte publiekswissel. ,,Het elftal wordt met de week hechter,” concludeerde Toon Wolters, ,,en dat zie je in de strijdwijze terug.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl