Wilco Wapenaar langer bij Hazerwoudse Boys

Het bestuur van Hazerswoudse Boys en hoofdtrainer Wilco Wapenaar zijn op 26 januari overeengekomen om na dit seizoen met elkaar verder te gaan. Het contract wordt verlengd met twee seizoenen waaruit het vertrouwen blijkt dat beide partijen in elkaar hebben.

“Wij zijn zeer tevreden met Wilco als hoofdtrainer. Hij past in onze ogen perfect bij de club. Bovendien weet hij het niveau van de jonge spelersgroep stap voor stap verder te verbeteren en dat is terug te zien in het spel. Ook zijn er een aantal talenten aanwezig in de jeugd die volgend seizoen waarschijnlijk de overstap naar de selectie gaan maken waardoor we zowel in kwaliteit als kwantiteit er op vooruit gaan”, aldus voorzitter Peter Versteeg.

“We hebben een goede mix van jeugd, voetballend en scorend vermogen, fysiek en snelheid in onze selectie. Tijdens trainingen en wedstrijden komt het fanatisme en de wil om te winnen steeds meer naar boven bij onze spelers. Daar geniet ik van, aldus Wilco. Ik zie dan ook veel mogelijkheden voor Hazerswoudse Boys om in de nabije toekomst succesvol te zijn. Bovendien hebben de spelers en de begeleiding afgesproken om samen de toekomst in te gaan. Niemand is dus te koop of weg te halen. Dat, naast de dorpse gezelligheid van de club en de perfecte samenwerking met de overige begeleiders van de selectie, was voor mij de basis om graag door te willen gaan bij deze leuke club”.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl