Willem van Hanegem publiekstrekker op bomvolle sponsoravond HBSS

Sinds jaren komt er weer een sponsor event bij HBSS en is de club overtuigd dat met de nieuwe , vereende aanpak een mooie avond in ere hersteld zal worden binnen de club. 

De club groeide de afgelopen twee (Corona) overschrijvingsperioden naar nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van de jaren ervoor. Waar vorig seizoen de jeugd een waanzinnige impuls kreeg zijn het voor het aankomende seizoen voornamelijk de senioren en zaal afdeling die flink toenemen. Het oprichten van een o23 team én de start van zondag voetbal geeft de club spreekwoordelijk vleugels en maakt dat er volgend seizoen elke dag van de week activiteit zal zijn aan het Trimpad .

Als dank voor alle steun van de vertrouwde en nieuwe sponsoren organiseert de club op vrijdag 26 augustus aanstaande een waanzinnig sponsor event. Tussen de toernooi data van het eigen Elbert Bijl Toernooi in , op donderdag 25 en zaterdag 27 augustus met als titelverdediger sv Deltasport zeker weer in het deelnemersveld (naast Overmaas , FC IJsselmonde en HBSS) , staat deze avond gepland. 

Een avond met mooie en leuke gasten waarop ook de presentatie  van een heuse seizoensgids en de onthulling van een vrienden-van-HBSS Bord gepland staat. 

Host van de avond zal Schiedammert Jack Kerklaan zijn die met zijn markante persoonlijkheid de boel aan elkaar zal lullen… op zijn Rotterdams want hij zal bijgestaan worden door Plat Rotterdams Coach Roel Pot die tussendoor de aanwezigen zal trakteren op een spoed cursus Rotterdams Lullen , à la voormalig Feyenoord spits Cyriel Dessers bij het TV programma Tiki Taka Touzaniiii .

Anekdotes en mooie verhalen zijn er ook want als klap op de vuurpijl is één van Feyenoord Legends Willem van Hanegem , de ‘Kromme’ , van de partij

en zal zijn bijdrage geven aan alle activiteiten van de avond. 

Tevens staat nog een ludieke actie op het programma en zal , als de animo het toelaat , het veld geruimd worden voor het zogeheten Koeschijten waarbij de inschrijvers kans maken op Mooie (Voetbal) Prijzen.

Alle geïnteresseerde sponsoren kunnen zich aanmelden via sponsor-event@hbss.nl maar zeker zullen zij binnenkort een persoonlijke uitnodiging ontvangen!

Zowaar wederom een mooie ontwikkeling voor de Harga club op weg naar het 100-jarig bestaan in 2026 !

Foto: Rijnmond.nl


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl