Wim van Hees gaat in passage Schiedam voor 100 jaar het Schoentje

Het schoentje: Op de kop af al 98 jaar een begrip in Schiedam! Als het aan eigenaar Wim van Hees ligt wordt, op de nieuwe locatie in de passage in Schiedam, over twee jaar de 100 aangetikt.
Wie van Hees aan het werk ziet kan maar moeilijk bevatten dat deze krasse knar over een paar maanden de 80 lentes jong be- reikt. Waar vader Koos in 1923 de basis legde nam van Hees de winkel, jaren gesitueerd op de Aleidastraat, midden jaren 70 over om het uit te bouwen tot een begrip in Schiedam. “We hebben vanaf het begin kwaliteit boven kwantiteit nagestreefd” weet hij. We hebben een groot assortiment van alle soorten schoenen voor volwassenen. Maar wel allemaal van leder want die goedkope kunststof schoenen komen er hier niet in.”

Advies
Naast het brede assortiment is service en kwaliteit een vanzelfsprekendheid. “Een schoen en goed lopen is heel erg belangrijk. Wij geven advies op maat en willen de klant ook echt zien lopen. Wij helpen op deze manier een goede keuze te maken. De term, de klant is koning, staat hier nog fier bovenaan.”

Nieuwe locatie de passage in Schiedam
Dat dit in Schiedam en ver daarbuiten gewaardeerd wordt is een understatement, “We hebben al jaren een vaste klantenkring en die blijven we ook bedienen in onze nieuwe locatie in de nieuwe Passage in Schiedam. Nog zeker twee jaar maar waarschijnlijk tot ik erbij neerval.  We gaan voor de volle 100 procent voor de 100, ik ben gemotiveerder dan ooit,” kijkt de oer-Schiedammer naar de ‘glansrijke toekomst’ van zijn levenswerk. Ik wordt waarschijnlijk begraven in een schoenendoos hahaha.”

Dit is een artikel uit het nieuwe waterwegsport.nl magazine! En hij is dikker dan ooit! Met ruim 64 pagina’s vol met herkenbare sportverhalen en de prachtigste foto’s uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland is het het waterwegsport.nl team weer gelukt de trouwe lezers te trakteren op uren leesplezier !

Lees hem vanaf nu online of haal de full-collor  gratis op bij jouw sportvereniging !

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl